18. apr, 2022

Äntligen Uppdatering

Stäringe 18/4 -22

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera sidan. Så mycket har hänt. Vilket har gjort att jag måste göra om hela hemsidan. Alltså redigera bland alla bilder samt lägga saker på "rätt" plats. Så snälla ha lite överseende.

Den 2 april 2022 hade vi en kennelträff här hemma på Stäringe. Vi var ett antal ur de flesta kullar vilket var mycket trevligt. Bilder under Kennelträff.

Till Påsk fick vi 6 st valpar, 4 tikar och 2 hanar. Efter vår egenuppfödda Siderotts Beauty "Bell" parad med Jordan House of Lasic. Ägare RoyalAlpha Kennel. Valparn kommer vara leveransklara  13/6-22. Tyvärr så blev det av olika orsaker endast 2 tikar och 2 hanar att leverera.

Bilder kommer under G Kullen. 

 

 Royal Alpha Blossom "Boff" Kom till oss från den kenneln i vintras. Tyvärr har hon utveckat ett underbett som behandlas av Magnus på Evidensia i Karlskoga. Kommer att omplaceras när vi ser hur det blir. Återbesök inplanerat 24 maj-22

Jag har även fått resultat på Yazzy Von Der Goldquelle. Nya bilder, MH resultat samt HD, ED resultat. Allt kommer att läggas in så snart jag har tid över från valparna, Så jag hoppas ni har lite översikt.